Nejnovější recenze ze sekce Sprchové kouty
- Nízká cena
- Dílenské zpracování nožiček vaničky - katastrofa
V zásadě jsem spokojen
Jsem opravář, takže zjištěné nedostatky si dořeším sám.
- Montážní návod
Vybral bych si asi jiný typ s ohledem na montáž.
Např. fa Ravak a jiné, májí i videa na montáž
Roth Kombinace sprchového koutu MADISON a polohluboké vaničky SEMIDEEP NEO 80 cm Brillant Sklo RAUCH Ano
Přidáno: 12. března 2016
(naposledy upraveno 12. března 2016)
Zakoupeno v Outlet.roth-shop.cz
- Spokojenost
Kvalita
- až na ta pojezdová čínská kolečka .Doporučuji obchodu přibalovat za rozumnou cenu náhradní
za tuto cenu celkem vyhovující výrobek
- kvalitní výrobek
Kvalitní výrobek,dobrá cena v setu.
- cena mírná ,kvalita slušná
dobrý nákup
- nízká cena
- řemeslo, braň se - odfláknuté, radiusové ohyby lišt zborcené, vanička plesnivá
držet se hesla: nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci
- krásný, prostorný, tiché a lehko ovladatelné otevírání dveří
- Dobře zabaleno, ale i když při předávce od dopravce byl obal neporušen, po rozbalení vaničky jsme zjistili, že je z jedné strany kousek uražená. Naštěstí ze strany ke zdi, takže to není vidět. Musela někomu spadnout, nebo dostala ránu při nakládce. Těžko říct. Nevím, jak by probíhala reklamace v takovém případě, protože obal byl skutečně úplně v pořádku a montáž jsme provedli až za měsíc od převzetí, tím pádem jsme na vadu přišli až při úplném rozbalení.
- Trochu maturita při montáži, pro člověka, který není řemeslně zručný to je docela oříšek.
Sprchový kout se tváří kvalitně, díly dobře sedí, až na problém s vaničkou vše v pořádku.
Tento produkt mohu doporučit. Vše funguje, jak má, jsem příjemně překvapená, v porovnání s levnou variantou od jiného výrobce,který se doslova po pár letech rozpadl.
Pouze doplňuji původní recenzi z 5. 2. 2016 a děkuji za vyřízení reklamace. I když komunikace s obchodem byla zpočátku dost obtížná, nakonec po 5 dnech technik sám zavolal, hned druhý den přijel a závadu okamžitě odstranil. Děkuji!
Vzhledem k tomu, že montáž provádí odborní pracovníci až dnes, nemohu zatím hodnotit stav a funkčnost zakoupeného produktu.
- sedí dobře
- jen dovírání dvěří přez spodní těsnění jde těžce
celkem spokojen
- nelépe vyhovující
super obchod i zboží
- Vše
Dobré zboží za dobrou cenu.
Anima Top Element sprchový kout čtvrtkruh 90 cm, bílá / chinchila TES90CH
Přidáno: 21. prosince 2015
(naposledy upraveno 21. prosince 2015)
Zakoupeno v Scenoudolu.cz
Ještě jsem ho nesestavil (realizace koupelny na jaře).
Roth Čtvrtkruhový sprchový kout AVILES 90x90 v setu s vaničkou 4000661
Anonym
Přidáno: 20. prosince 2015
- Skvělá cena
- Rychlé dodání zboží
vzhled výborný,vypadá i kvalitně,ještě jsme nenamontovali.
- cena a provedení
nízká cena
- Pěkný a kvalitní sprchový box Monica.
- Velmi jednoduchá montáž vše pěkně sedí.
- Nikde jinde jsem takový sprchový box neviděla.
- Velmi nízká cena.
Pěkný a kvalitní sprchový box Monica.
Velmi jednoduchá montáž vše pěkně sedí.
Nikde jinde jsem takový sprchový box neviděla.
Velmi nízká cena.
Sprchový box Monica doporučuji všem co hledají kvalitní a přitom levný sprchový box.
Velká spokojenost
MONICA 90 Well Sprchový box, výška 195 cm
Levná Koupelna
Přidáno: 10. listopadu 2015
(naposledy upraveno 10. listopadu 2015)
- Na to že sprchový box Monica je dost levný tak mě příjemně překvapila jeho kvalita. Velmi bytelná vanička, která se nevidí ani u jednou tak drahých boxů. Snadná a rychlá montáž. Jsem velice spokojen :-)
Nízká cena
Kvalitní zpracování
Bytelná vanička
Výška pouhých 195cm
Doporučuji kdo chce levný a kvalitní box
- vyborny, vzhled pekny, doporucuji, jen cesky navod
cenove dobry, vzhledove taky
- Box jsem koupil za 11990,-Kč, výhodou je že box postavíte zasilikonujete a hned se dá používat. Slouží mi už skoro rok a nemám žádný problém.Myslím, že kvalita a cena je dobrá. Pokud bych koupil sprchový kout musel bych koupit ještě obklady,izolaci,baterii a sprchový set a určitě bych se nevešel do 11990,-Kč
Takže zatím bez problémů a mohu doporučit.
- Poměr cena kvalita
Koupě z důvodu poměru ceny a kvality
Zobrazuji 301 - 320 ze 383 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...20 Další »